Drink and pretend you're fancy like you don't wanna get completely hammered for free

Tak toto je presne ten dôvod pre ktorý som mal pripité fotky, ako som spomínal pár príspevkov dozadu. Určite už mnohí z vás videli príspevok vývarovne, vďaka ktorej sme si mohli otestovať nové tri limonády od novej podznačky kofoly v spojení s krásnymi alkoholickými dochucovadlami, ktoré nám milo udreli do hlavy. Stihol som stiahnuť asi 6 drinkov rýchlo sfotiť post o tričku a prsteni a potom utekať na ruštinu do školy, ktorá bola fakt veľmi zábavná. Sranda.
foto vývařovna. vďaka

It's exactly like women and drugs. When you overdo it, it will kill you.

CrossFit CrossFit CrossFit. V momente ako sa spustia stopky všetky starosti, všetok bôľ, všetky problémy sú zrazu preč a jediné na čo myslím je byť najlepší a vykonať každé opakovanie čo najprecíznejšie. Milujem to! Je to moja odpoveď na všetko. Ako keby som sa ocitol v malom kúsku raja, kde nemusím na nič myslieť. Lapanie po dychu, pot, krvavé ruky, trh, výraz, švih.. 
Reebok CrossFit Dropbox Tour Praha, kto ste neboli tak ste to posrali, bude mi smutno

I know lying is easy, good luck lying to yourself, though

Je toto dospelosť alebo detinstvo? Takáto charakteristika je absolútne irelevantná.

Včera sme boli na otvorení vydareného vintage a 2nd hand shopu Origami Evy a Petry. Opäť všetci milí a skvelí až to je zvláštne. Som udivený. Určite ich navštívte na Soukenické 8 v Prahe a možno sa vám naskytne príležitosť nepozrieť sa do vraj extrémne vyvýšeného zrkadla.
gifko nie je pretože Paula nemá absolútne žiadnu trpezlivosť, true story
tshirt, hoody, jeans - topshop
harrington - od maniaka
necklace - diy
shoes - h&m

Man, I love college

Pozor, na tých fotkách som pripitý tak sa nedajte zmiasť tým pokusom o ten zahľadený pohľad. Rád by som vám zdelil prečo som pripitý, ale príde aj na to neskôr! V tento deň si unavene sedím v školskom bufete a tlačím do seba dajakú substitúciu raňajok pretože som klasicky zaspal na ranné cviko a nestihol som sa najesť doma. Proste už dojedám a osloví má zrazu neznámi sympatický mladík, či mu mám rozmeniť drobné. S plnými ústami som si zamrmlal pod nos niečo ako áno nech sa páči a na moje najväčšie prekvapenie a pobavenie jeho reakcia znela: "Díky fejk artist!", a kým so to celé stihol spracovať bol fuč. Každopádne som bol milo potešený a týmto pozdravujem neznámeho mladíka.
toto tričko úplne zbožňujem pretože som nadmieru spokojný s mojou školou, ktorú reprezentuje, je to môj vlastný návrh a ešte som na ňom aj zarobil; prsteň na prvej fotke je OLO. Olo je jedna skutočné kúzelná žena, ktorú ak raz spoznáte tak budete presne vedieť o čom hovorím.. samozrejme spolu s paulínou
tshirt - diy
ring - olo
jeans - topshop
shoes - h&m
paulína - limbach

EDIT: hej ak by ste chceli také triko tak mi píšte maila! :)

Let's do it again sometime

Neviem prečo som to delil do dvoch príspevkov, ale prišlo mi to tak správne. Tak stiahnem teda plášť tajnosti. Krásne dopoludnie s troma krásavicami, jablkom, bubble tea a uponáhľaným topshopom. Keby mi aj teraz prišlo všetko také perfektné ako v to ráno, život by bol dokonalý. Ó áno. Martina Paulína Tereza. Ženy, z ktorých väčšinu ani nepoznám, ale tkvie vo mne pocit, že by som za ne dal ruku do ohňa.
na piatej fotke naozaj neviem na čo pozeráme a posledná je to gifko z predošlého príspevku
jacket - 2nd hand
tshirt - topshop
shorts - diy
shoes - h&m

edit: z technických dôvodov som to musel troška poupraviť dodatočne

I saw colours coming out of her mouth as her beautiful voice kept rambling on and on

Viete vy vlastne, čo sa deje? Myslím tým, či viete, kde teraz ste a vnímate všetko okolo vás. Je to ťažké poňať bytie zo všetkých uhlov pohľadu. Čokoľvek je ako butterfly effect. Tie najbanálnejšie veci sa k vám môžu vrátiť s umocnene nepredstaviteľným pôžitkom. Alebo nie.
farewell.
jacket - 2nd hand
tshirt - topshop
shorts - diy
shoes - h&m

See how we did?

Bytovice mám vždy najradšej. Toto je ešte z Nitry a s mojou dear babô nás pochytila akási fotogologická slasť a odfotili sme sa asi s každým prístrojom, ktorý niečo také dokázal. Presne v tento večer som obdržal ten hnusný kusanec od karoly (štvrtý obrázok) a nad ránom sme ešte mali to privilégium vykonať si také private miniRezonation u Danielaa tam sme už zo seba dali všetko a moje domorodé tance prehrali všetky battle contesty, ale ani sa tomu nečudujem. Celý večer schvaľujem.
highschool musical nálepky všade! ako náhrdelník som zavesil na retiazku hlavolam quartet, na ktorý som získal inšpiráciu od jednej zahraničnej bloggerky linknutej nižšie a presne som vedel, že toto bude to správne miesto kde ho aj patrične zužitkujeme
tshirt - anti-flag
jeans - bershka
necklace - diy (inspired by marcela)

Just pick up our teeth from the floor and carry on

Ľudia a ľudia, absolútne sa mi nechce nič písať len, že všetko je na poriadku a prdíte dnes do MeetFactory korčuľovať a odrieť si kolená pri opilej jazde popri krásnej hudbe od ešte krajšej DJky. Tak, vidíme sa!
Jáj a ešte tento bonus by som chcel venovať jednéj divej zvery/i, s ktorou sa radšej nesnažte maznať lebo dopadnete asi takto.
hoody - dropkickmurphys
shorts - diy
shoes - h&m

Two out of three

A odkrýva sa nám druhé tajné fotenie Paulíny. Jedná sa o projekt pre happysocks.com, ktorý ste už podaktorí mali možnosť vzhliadnuť na jej vernisáži v Prahe. Boli tam megasladké muffiny, z ktorých mi potom bolo aj patrične zle, ale hlavne že boli pečené s láskou. Taktiež som mal možnosť zoznámiť sa a pokecať s hviezdami bloggerského neba a bol som milo prekvapený, že niekto si tieto texty aj skutočne číta. Ak vás zaujíma ako to tam zhruba vyzeralo tak klikajte
v ten deň bolo zimné teplo
hoody - american apparel
tshirt, jeans - topshop
socks - happysocks
boots - asos

Boys in motherfucking study

Vraj ak budem mať dosť hlasov, niečo vyhrám. Tak ak sa vám páčim, boli by ste super skvelí keby na mňa kliknete. Viem, že ste to už podaktorí lajkovali na facebooku, ale toto je official. Mohli to nejako prepojiť, ale čo narobím. Rozdám vám potom cukríky alebo čo chcete.

VOTE HERE


 ďakuuuuuuu


Do not get carried away

Háá, človeka stretne toľko vecí, keď na ne ani nie je pripravený, no vždy sa s nimi musí nejak popasovať. Ako sa hovorí: "A watched pot never boils" a v momente, keď prestanete mať akékoľvek očakávania sa niečo začne diať. Možno je to aj tým, že keď sa moc sústredíme na niečo, nevšimneme si veci, ktoré sú pre nás asi aj lepšie. A keď sa mi prihodí naraz veľa dobrého, priznám sa, trochu sa obávam, aby som zo všetkým správne naložil a ostal pri zemi takým istým hlupákom akým som doteraz. Ako všetko rýchlo prišlo, môže aj hneď odísť, to je jasné, ale zanedbateľné. Proste aj keď to  bude stále skvelé.. I do not want to get carried away.
a na to tu mám mojich ešte hlúpejších priateľov! na výhlade je skvelo!
jacket - second hand
shirt - topshop (diy)