Eyes of glass

Tieto cool brejle (v ktorých si sa pripomínam na toho oldschoola z Up) som dostal od firmoo.com a ktorí ich dokonca od 7. októbra budú zadarmo rozdávať, či už ste blogger alebo nie. Stačí kliknúť sem a nájdete tam všetky informácie, čo potrebujete. Myslím si, že tie škulky vyzerajú na živo oveľa solídnejšie a krajšie ako na stránke, tak sa nenechajte odradiť. Toto je niekedy z čias, keď sme boli na Aničku Dello Russo for h&m tak ešte uvidíte niečo aj odtiaľ aj keď ste prakticky už určite všetko videli.
marťoo ňuňuňuňuňu, jaký škriatok v pyžame :D
a tu mám článok v LUI magazine
blackprince (ja):
beanie - 2nd hand
sweater - reserved
jeans - topshop
shoes - h&m
accessories - chatty, wewood

End of the road

A do tmavých ústraní slepo kráčal ďalej a ďalej istotný tým, že nič nie je nekonečné. Bolo zvláštne aký svieži vzduch obmýval jeho krivky i napriek tomu, že sa cítil ako zavretý v tmavej miestnosti a každým ďalším krokom čakal kedy narazí do steny. No v diaľke niečo zazrel. Svetlo. Zastavil aby sa uistil, že nie on, ale svetlo sa blíži k nemu a je stále jasnejšie a s úsmevom na tvári vedel, že toto je koniec. Na tom, či to bola skutočnosť alebo len výplod jeho túžby už nezáležalo..
tunel, bude ešte jeden

Dining with the wolves

Veľmi perfektný Le Petit Brunch, kde som sa krásne opojil týmito pestrofarebnými dobrotami. Vezmem to z vrchu: slivkovo dyňový koláč (myslím), dyňová, koziotvarohová a červenorepová nátierka, čokoládový cheesecake a jablkovo dyňový koláč. Všetko neskutočné. Ďalej sme si ešte ďobli grandiózny quiche a kuraciu paštiku (štvrtá fotka). Proste všetko, čo tam mali sme sme žožrali a mohli sme sa s diamantovýmjednorožcom vybrať do tunela.. ale o tom nebudúce.
posledná fotka: WHEN YOU SEE IT :D

We're all puppets

Pofukuje už taký studenší a ráno sa už skorej zakrývam ako odokrývam, ale na Vítkove s jasnou oblohou je to mega. Trošku trivie: Ten Jano na tom tátošovi bol až do roku 2009 najväčšia jazdecká socha na svete, pretty cool. Je fakt obrovská, vážne by som nechcel, aby na mňa spadla. Som hrdý, že konečne som mohol zverejniť dajakú schopnú chodiacu fotku (a ešte k tomu schodovú.. to chce skill).
a už sa mi tu pár dni na boku blyští aj lookbook widget takže hype the shit out of me :D
shirt - gant
pants - peek & cloppenburg
tie - h&m
watch - wewood

Lease me your freedom

Dve veci. Prvá, že mám na sebe Marťinu košeľu, ktorá mi je len mierne malá, ale inak si myslím, že spoko. Chcel som si dať aj jej boyfriend jeans (samozrejme pre mňa by to boli len jeans), aby som mal celý outfit z jej vecí, ale pilne ma urgovala, aby som sa na to vykašlal lebo vraví, že na mne vyzerajú zle a že by sa za mňa hanbila (loser) a pritom na mne vyzerajú rovnako zle ako na nej, ale whateveeer. Druhá, že som si nafotil aj mnoho chodiacich fotiek, pretože túžim aj po oných a boli aj dobré, ale ruka hore tieto statické vyzerali proste lepšie. No hádam nabudúce sa podaria obe.   
bracelet - chatty
shirt - american apparell
jeans - topshop
shoes - h&m

Amuse bouche

Na dni Marianne sme využili cool zľavy v h&m a v ...drumroll please.. Kobe. Už ste tam niekedy boli? Dosť fancy reštaurácia na Vaclaváku a jej názov je podľa istého typu japonských kráv, ktoré, milí a drahí čitatelia, masírujú a opájajú so saké alebo pivom. Takže na reinkarnačnom rebríčku sú určite v popredných pozíciách ďaleko pred človekom. Objednal som si Kobe burger, ktorý je možné zhliadnuť na prvej fotke. To bola báseň! Zahryzol som do jemne chrumkavej žemle a zaboril zuby do nádherne mäkučkého mäska, ktoré sa mi sťaby rozplývalo na jazyku. Samozrejme dokonale doladené super dressingom, zeleninou a parmezánom. Týmto si začínam pomaličky odkladať, aby som najbližšie mohol vyskúšať Kobe sviečkovú. Och, o jedle by som básnil celý deň. 
a jasné, že mne ide tá bunda viac ako jej
shirt - diy
jacket - 2nd hand
prakticky všetko od véčka :D

I'm a handy man, woot woot

Fotky z piatka. A viete ako som strávil piatkový večer? Pobehovaním hore dole po obrovskom Hornbachu. Úplne sa bavím sám na sebe ako som namiesto nejakej neproduktívnej aktivity ako nič nerobenie alebo opíjanie sa produktívne nakupoval potreby na prerábku bytu. Hrozné. Ale výber mali dobrý. Nohy krásne ubolené a ešte som si aj za pokladňami tupou pílkou rezal medenú trubku lebo oni vám ju proste nenarežú. A napokon za odmenu som dostal  nosiť desať kilový kýbeľ farby s rúčkou, čo sa mi zarezávala až do duše, z Ruzyně až na Lužiny.
mám nové tielko, nad ktorého strihaním sme museli maturovať asi rok (svetelný) pretože veronmikukuliilinka žiaľ nebola po ruke, aby mi ho odstrihla za tri sekundy :D
tank vest - diy
jeans - topshop
a wewoody

Breathe safely

Na chodenie po pražských chodníkoch nemám tú správnu obuv, mal by som nasadiť asi nejaké turistické boty pretože po dvoch dňoch behania po meste padám do postele ako bábä. Ale aspoň som si vybavil dosť vecí, čo som potreboval, i keď keby som na to sám, možno by som sa toľko nenabehal, že Pišta? Nepodstatné! Podstatné je, že mi konečne dorazili moje WeWOODy (apropó toto slovíčko sa krásne zaužívalo), teda hodinky, ktoré sú vyrobené len z dreva a ekologicky nezávadných materiálov. Nikdy som hodinky nenosil, ale WeWOODy sú super a to gifko, čo s nimi mám, tiež!
vraj za každé kúpené wewoody sa vysadí jeden strom, čo je cool; na party si ich asi nebudem ale brať pretože sa bojím, že ich stratím
shirt - gant
watch - wewood
belt - h&m
jeans - topshop
shoes - 2nd hand

Long time no see

Fuh. Musel som na pár dní vysadiť blogéres, pretože sa toho veľa dialo. Túroval som s Bruno Ferrari, bol som rozhodcom na prvej veľkej českej CrossFitovej súťaži a sťahoval som sa späť do Prahy. Všetky tieto aktivity zahŕňali enormné množstvá cestovania hore dole. Ale bola to sranda, kopa nových ľudí, zážitkov a príbehov. Ani neviem, čo z toho všetkého by som mal spomenúť. Smutná časť tohto príbehu pozostáva z faktu, že neviem, či z celého predošlého týždňa mám nejaké blogovopoužiteľné fotky, ktorými by som sa mohol pochváliť. No uvidíme, hádam niečo vyhrabem.
Vážení, toto, čo pijem je neskutočné mandlové mlieko, čo som si vyrobil. Chytíte sakel mandlí, dáte ich na 4 hoďky do vody, aby zmäkli a potom ich pomeliete asi s litrom vody, škoricou, vanilkou a javorovým sirupom podľa chuti a máte takéto krásne zdravé mlieko, ktoré môže piť každý.
shirt - kik
shorts - diy
shoes - h&m
ph. fero