Are they trusthworthy?

Už to vyzeralo, že bude teplo, ale bolo to veľmi klamlivé pretože akonáhle zašiel Oskar, pocítil som neľútostný marcový mraz! Už štvrtý raz sme reklamovali mixér pretože na naše kulinárske počiny zjavne nemá silu a veľmi sme dúfali, že nám už vrátia peniaze, no s Albertom sa len tak ľahko vybabrať nedá. Nevadí, vrátia nám ho opravený a my im ho zase o týždeň vrátime tretíkrát s rovnakou poruchou a už nám tie prachy proste vrátiť musia. Policy is policy.
winter's commin'
beanie, shoes - 2nd hand
jacket, tshirt - nike
jeans - topshop
glasses - h&m

Climax

Trochu som sa pozabudol, ale predsa. Tu je zopár záberov, čo sa nám podarilo dať dokopy v Miláne a dúfam teda, že sa budú páčiť a že pôjdeme na špicu hitparády.
v snímkoch boli umiestnené produkty :D

edit: ak tie gifká nevídíte plynule, otvorte si ich v samostatnom okne, mne niekedy sekajú, keď sú pokope

Playing their game

Takže osoby, s ktorými sme u Milana trávili časy boli Denni Elias z chicmuse.com a Saba off duty, ktorá robí v Švédsku nákupcu pre H&M. Pretty fucking neat, right? A nasávanie drbov z high fashion sveta bolo od nich veľmi zábavné. Tieto krásky boli teda hlavnými objektmi mojich gifiek a vidím to tak, že sériu týchto príspevkov najbližšie ukončím, že ich sem pár vylepím.    

tá lietajúca je mega
clothes - h&m
watch a.k.a. hodziny - wewood

Please continue

No! Rád by som sa vrátil späť k našej návšteve u Milana. Ako som už spomínal, Gucci ma pozval k sebe spraviť im pár gifiek. Konkrétne sme víkend strávili hlavne s Yigitom, ktorý má na starosti world wide social media a čas s ním sa točil celý okolo módy, čo bolo fascinujúce! Posedeli sme v super reštauráciách, čo je pre mňa na výlete to najdôležitejšie. Toto bolo po prvej večeri, na ktorú sme sa nevedeli dostať pretože pýtať sa cestu Talianov je veľmi zradné. Každý nás posielal iným smerom, no po dvoch dňoch sme už vedeli, že keď vás navádzajú rovno treba ísť doprava. Okrem Yigita a skvelého jedla nám spoločnosť robili ešte ďalšie veľavážené osoby, o ktorých až nabudúce.
PIMP!
basically ..all h&m

Winning!

Tak a máme to tu! H&M for Brick Lane Bikes vyhlásenie víťazov. Ďakujem veľmi veľmi pekne všetkým, ktorí sa zúčastnili, poslali ste mi krásne kúsky až ma mrzí, že vám nemôžem niečo dať všetkým. Bol to ťažký výber a s ťažkým srdcom som sa rozhodoval pre víťazov, no výhru si určite zaslúžia. Takže sekunda napätia:

1. miesto Tom Bartl s jeho cyklo blogom http://photoorbike.blogspot.com/

2. miesto s dojímavým komentárom Juli z blogu http://thegoldenjuli.blogspot.com/
"ahoj, môj braček jelenček ktorý stále práve prechádza tým pubertálnym obdobým o ktorom si myslíme že ho nikto nemal, ked kamarátenie so sestrou je proste trápne miluje cyklistiku a keď mi raz za čas dovolí sprevádzať ho na jednej z kratších 40km jazdách sú to tie najkrajšie chvíle s ním. Jediný jeho majetek je jeden cestný, horský a staručký bicykel iba do mesta. Preváža sa na nich vždy a všade, ročné obdobie ani poveternostné podmienky nehrajú rolu. Už máme niekedy aj strach keď zavolá že je niekde za neusiedlerským jazerom a už sa stmieva a je mu zima. Keby mal takúto výraznú oranžovú vetrovečku určite by sa nebál ísť aj po tme domov. Aj by som ho odfotila ale asi bolo by mu to podozrivé :D Ale ak by náhodou niečo od teba získal, vyoblieka sa a odfotím ho tak perfektne že sa ti veriť nebude chcieť :D Proste milujem ho nadovšetko a on by ma mal tiež určite radšej :) A ešte nesmiem zabudnúť spomenúť, že je to pekný mladý muž ktorý by v tom vyzeral vážne šik :D" 

Srdečne vám blahoželám dúfam, že výhru zužitkujete, budem vás kontaktovať. Ďakujem ešte raz všetkým zúčastneným, možno mi padnete do oka nabudúce. Sláva víťazom, česť porazeným!

Notorious #2

Pokračovanie ságy H&M for Brick Lane Bikes. Musím vzdať hold pani fotografke, ako to aj predtým aj v tomto krásne do seba zapadá! Všetky omáčky som už spomenul včera, tak len toľko, že máte poslednú šancu zapojiť sa do súťaže o veci z tejto kolekcie, zajtra bude vyhlasovanie!
v čechách bude táto kolekcia dostupná v h&m na příkopě

Notorious #1

Na začiatok by som chcel poznamenať, že s touto kolekciou sa nám vydarilo toľko krásnych fotiek, že to musím rozdeliť do dvoch príspevkov. Normálne som si dal na seba pestré H&M for BLB kúsky, vzal ten magický fixed gear a išiel som ho trochu prevetrať. Neverili by ste koľko pozornosti som vzbudzoval. Pracovníci metra, vozíčkari a okoloidúci si ťažkali tohto zeleného žrebca a chválili na ňom každý detail. V spojení s aparelom boli pre seba ako stvorení. Pohodlné a užitné veci z kvalitného materiálu a ešte som mal aj swag. O tento pojazdný skvost bude H&M organizovať aj súťaž, viac informácií čoskoro.
Ešte pripomínam giveaway z predošlého príspevku, čas sa kráti takže ak máte záujem o kúsky z kolekcie na fotkách, zapojte sa! Muži, ženy.. I don't care
a na toto pokračovanie sa môžte tešiť o +-24 hodín
ph: Martina