Introduction. Carmel and Monterey

Tak. Sme späť. Pre neosvietených sme s Marťou dva týždne brázdili starobylé kúty západného pobrežia Spojených štátov amerických, počas ktorých sme zažili mnoho nezabudnuteľných chvíľ a momentov, ktoré nám naveky utkvejú v našich srdciach. Pre mňa osobne to bola prvá návšteva za veľkou mlákou a môžem povedať, že prekonala moje očakávania. Celý čas som sa cítil ako vo filme, keďže nikde inde okrem televízie som sa s touto kultúrou nemal možnosť stretnúť a mnoho vecí, o ktorých som si myslel, že boli briliatným výmyslom kinematografie, sú v skutočnosti len bežnými samozrejmosťami každodenných životov američanov. Bez ďalších okolkov vám predstasvujem prvú sériu z mnohých fotografií, ktoré sme počas našej výpravy zaznamenali, konkrétne malebné mestečko Carmel a jeho okolie, kde žije i jeho bývalý starosta Clint Eastwood, áno ten herec/režisér.   
som späť, počúvaj môj rap, počúvaj môj flow, počúvaj môj trek, počúvaj

Dream come true. So soon.

Neviem, či viete, teda viem, že neviete, ale budúci týždeň sa chýstáme s mojím deckom do slnečnej Californie, ktorú plánujeme precestovať od hora až na dol, tak dúfam že sa nám to podarí. Určite plánujem foto dokumentáciu tohto epického výletu, či už blogovistickú alebo instagramistickú takže ak vás už na tomto blogu naozaj nič nezaujíma, možno bude zaujímavejší, keď na mňa bude svietiť slnko z iného uhla. A ako si môžte všimnúť, nahodil som sa až do gala, aby som vám to mohol oznámiť.. ale ne, len som bol v práci.

vážne netuším, čo som tu robil
suit - p&c
shirt, shoes - h&m

New blood in town

Do takéhoto areálu chodievame teraz cvičiť, pretože presne takéto miesta sú ako stvorené pre potreby CrossFitu. Otvorili tu nový box Extrem Arena a je to tam dosť super. Konečne je v Prahe gym, ktorý má všetko, čo crossfitter potrebuje. Je to síce pre nás dosť od ruky a ešte sa určite plánujem vrátiť k starému dobrému CF Praha, ale kto vie, kde nakoniec skončíme.
bubububu
jacket - nike
tshirt, shorts - h&m
shoes - Macbeth