I want to ride my tricycle

No a z Hongkongu sme sa vybrali na prenádherné Filipíny. Prestupovali sme v Manile na zvláštnom letisku pretože na Filipínach platíte letiskové poplatky na prepážke v hotovosti, tak si nechajte extra cash ak sa tam náhodou ocitnente.. veľmi nepraktické. Z Manili sme leteli, ja prvýkrát na vrtulovom lietadle, pre Filipíncov na asi najpopulárnejšiu destináciu a síce malý tropický ostrov Boracay. Keď sme pristáli, hneď sme si všimli, že sa tu žije tak trochu inak, pravdepodobne o čosi chudobnejšie, ale len v materiálnej forme. Hoci to vyzeralo všetko polepene a na rozpadnutie, ľudia boli nesmierne milí a usmievaví, že ste nemali vôbec pocit ľútosti alebo strachu. Cestám moc nedali a dopravnému značeniu nedali vôbec, a preto sa tu jazdí na tricykloch nameisto taxíkov a všetci majú rovnaké, lacné ceny po celom ostrove a benzín si schovávajú po miestnych stánkoch v starých sklenených coca-colových flašiach. Samozrejme stretli sme aj turistov, ktorí sa na to báli nasadnúť a radšej sa mestu vyhýbali a chodili všade po plaži pešo, ale toto bol super zážitok a dotváral miestu atmosféru. My sme si teda ostrov pobehali celý, dokonca aj na motorke sme išli traja a to sme ani netušili koľko skvelých vecí ešte zažijeme ..stay tunned.

mohli ste si to aj prenajať len pre seba samozrejme vodíčák nebolo treba

7 komentárov:

  1. Odpovede
    1. nee to bol taky malinky len pre deti by sme sa ani nemestili :P

      Odstrániť
  2. ta farebnost! krasne fotky, uzivajte ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Asi mega blba otazka, ale radsej sa spytat, ako zomriet sprosta:

    Ako ste si privolali ten tricykel wanna be taxik? Zamavat alebo ste suchotali pesami vo vzduchu? Krasne fotky. Smiem sa spytat, cim fotite? Dakovala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no oni tam mali take zakladne kde ich stalo vela a oni sa ti aj sami ponukali alebo normalne si len zdvihla ruku a zobral ta hocikto aj cudzi clovek na motorke co pravdepodobne ani nebol taxikar :D dakujem

      Odstrániť