Standing ovation

Tu sme boli ešte v Nitre pri divadle a premýšľam ako asi vyzeralo, keď bolo čisto nové, ten mramor keď bol zbrusu nový krásny biely. Teraz, povedzme, už má svoje kazy, no stále je to pretty cool budova. Je to krásna irónia, že vo vnútri sa odohrávajú tak hlboko kultúrne udalosti a v jeho bezprostrednom okolí, hlboko stokárske záležitosti, hlavne piatky a soboty. No čo, každý podľa chuti. Niekto na vínku na bankete, druhý na čučo pred diskotékou. Nazdravie!
ktoré updrednostňujete vy?
hoodie - nike
tshirt - designblok
jeans - topshop
converse - all star

Go Gold vol. II

Druhá várka fotiek len pre teba! Uvedomujete si, že na to aby ste boli v dobrej forme nepotrebujete prakticky vôbec nič? Stačí vám len trochu priestoru a ak chcete byť drsní, môžete zdvíhať a hádzať napríklad kamene alebo polená. Samozrejme, že je to potom aj väčšia sranda, keď máte k dispozícií, laná, kladivá, pneumatiky, sane, kruhy a milión iných vecí, s ktorými sme sa vyhrali v tomto krásnom gyme na Smíchove (ďakujeme za priestory)! Ten šuter, čo mi na fotke drtí rameno sa volá atlas stone a bol ťažký jak hovedo. Hlavne si neublížte. 

s gifkom som vcelku spokojný, ale to čo má na blogu marťa je masterpiece :p
outfits by H&M Go Gold

Go Gold vol. I a.k.a. work them push ups

Ehm.. na začiatok by som vám všetkým chcel popriať krásny nový rok, keďže som si po Vianociach vzal asi trojtýždňové blogerské voľno a nemohol som vám blahoželať skorej. Dúfam, že prežívate jarný január v pohode, ja si ho kazím prácou a skúškovým, ale asi viete o čom je reč.
Rád by som vám vynahradil moju absenciu počas sviatkov a preto vám prinášam obrovský editoriál novej športovej H&M kolekcie Go Gold, inšpirovanej odevmi, ktoré bude mať na sebe švédsky Olympíjsky tým, keďže ich navhrlo samotné H&M. Pozajtra sa objaví vo vybraných pobočkách v Čechách aj na Slovensku tak to bežte očekovať. Z fotenia sme si vybrali tak veľa materiálu, že ďaľšie fotky ešte môžte vidieť u Marti a pokračovanie vám ukážem až v ďaľšom príspevku. Až na miernu kosu toto bolo niečo pre mňa. Za skvelé fotky ďakujem Aničke, verím, že si to ešte zopakujeme.
   Športové okienko.. drep som vám už ukázal pre vyše rokom tu, tak dnes to bude klik (spisovne kľuk)
1. horná pozíca: vystreté ruky položíme na zem v šírke ramien, ukazováky smeruju rovno
2. nadýchneme sa a poriadne zatneme brucho aj zadok aby sme neboli ani prehnutí ani zhrbení
3. kontrolovane sa spustíme k zemi a snažíme sa držať lakte čo najviac pri tele.
4. spodná pozícia: hruď aj stehná sa dotknú zeme
5. rovnakým pohybom sa vrátime späť a vydýchneme
- ako vidíte je doležíte zachovať pohyb v plnom rozsahu zo zeme až do vystretých rúk
- ak máte problémy spraviť klik zo špičiek, skúste to z kolien
- ak máte stále problémy, trénujte iba pomalé spúšťanie z hornej pozície až na zem, tzv. negatívny klik