Weekend in white

Samotné vymaľovanie stien je easy part, ale to čo tomu predchádza je strašné. "Na šťastie" nám bolo treba zoškrábať len lepidlo dolu od starej lišty ale to nám zabralo celú sobotu a bolo to hrozne pracné. Nedeľu sme tiež celú zabili maľovaním a dokupovaním farby, ale som si to trochu spríjemnili farbovou vojnou a belošským popom. Teraz apropo musíme spať v obývačke, pretože sme sem presťahovaní a robili ešte novú podlahu dnes, ktorej som sa vďaka bohu nemusel zúčastniť a samozrejme všetko to nasťahovať naspäť. Záver je taký, že tieto práce nenávidím, keď nie som ich iniciátor, ale iniciant, ale určite to malo mnoho pozitív, minimálne tieto fotke.
perfektné tričko
underwear - h&m

13 komentárov:

  1. haha toto neznášam potom sa kúpať s toho a ked už vyjdeš z vane zistíš, že tie bodky sú tam stále :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. a mne to nejde do hlavy ze preco su to bodky :D ako fukacie fixky!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ved lebo to striiiika z toho valceka jak tam je ta farba

    OdpovedaťOdstrániť
  4. radost na teba pozerat! ozaj, si zadany?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vyzeráš tu ako keby si spadol z oblaku. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. "Anjeli padajú z nebies"! :)) Ani ne před 3 měsíci jsme s bráchou v jeho novém bytě, kteří si pořídil kvůli tomu že chtějí mít s přítelkyní ještě jedno dítko nejdřív vysekávali a potom štukovali a potom malovali :D takže zážitky jsou skoro též čerstvé :)) je fajn si dělat věci sám ;) Fotky skvělé (jako vždy).

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahojda. Moc se mi líbí tvůj blog! Ráda bych Tě pozvala na můj web, který je zaměřen především na poruchy příjmu potravy, ale pozor- ne thinspo, ba právě naopak.Najde tam recepty, které nikde jinde nenajdeš..převážně clean eating, tipy, články postřehy...a v brzké době se rozjede projekt na pomoc lidem s PPP, jen čekáme s kamarádkou, kdy ho schválí krasna.cz. Na blog určitě mrkni, každopádně si tam najdeš to "svoje". A pokud by se ti u mě opravdu moc líbilo, můžeš se přidat mezi mé Followers aneb pravidelné čtenáře (v levém sloupci mého blogu). Přeju krásný zbytek dne. Andie xoxoxox

    OdpovedaťOdstrániť