Hollywood Forever Cemetery

O tomto mieste som ani nevedel, ale je celkom známe práve tým, že v ňom odpočíva kopa slávnych osobností. Ako na každom cintoríne v ňom bol veľký kľud, no nachádzalo sa v ňom mnoho krýpt s rôznofarebnými stropmi, takže všade dopadá trochu iné svetlo. Takisto sa v nich nachádzal nejaký starožitný nábytok, napríklad piano, čo bolo dosť creepy (viď gifko). Celkovo vyzeral dosť pekne, bolo tam pochovaných hlavne mnoho ruských židov, no po čase som sa začal cítiť vcelku morbídne, z toľkých hrobov, tak som chcel ísť preč. Koniec koncov nápad tam ísť bol práve Martin pretože z nejakého dôvodu obľubuje navštevovať cintoríny.
    neviem prečo martina fotí furt všetko na výšku a strašne sa jej tam chcelo ísť na number 1 :D

13 komentárov:

  1. Tam by ma určite nikto nedostal. Mám z takýchto miest dosť zlé pocity.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak a teď už jen nafotit nějaké fashion fotky v Berlíně s pozadím památníku holocaustu... Jo a v Osvětimi mají takové dekorativní hromady z brýlí, bot a vlasů, to by taky nemuselo být špatné pozadí, ne?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonym: ou maj...úplně jsem čekala ze kde se kdo ozve!:D u památníku v Berlíně se fotí každy turista. Srovnávat Osvětim (zbytečné utrpení tisíců lidí) a hřbitov (smrt jako přirozenou součást života) je fakt mimo. Hřbitovy jsou součásti kultury národa / oblasti a proto je vnímám jako památku. Ale tak proč zbytečně nedramatizovat,ze?:D

      Odstrániť
    2. Děvenko, že je tak vnímáš ty, je jedna věc, druhá, jak je vnímají jiní lidé. Vyfotit si hřbitov je taky jedna věc, druhá je použít ho jako pozadí pro fotky na fashion blog. Mimochodem se divim, že takto uzavřený hřbitov nikdo nehlídá a pustí tam lidi v oblečení na pláž. Každopádně mít to na sobě, tak myslící člověk zváží, jestli tam půjde. Větu: "Hřbitovy jsou součásti kultury národa / oblasti a proto je vnímám jako památku" nemá cenu komentovat, jestli je něco mimo, pak ona (a ne kvůli chybějící čárce).

      Odstrániť
    3. já nejsem nijak prudérní, ale taky mi nepřijde uplně vhodný používat hřbitov nebo památníky jako pozadí pro "fashion" fotky. Hřbitovy jsou součásti kultury, ale kultury, kde bys k nim měla mít určitý respekt.

      Odstrániť
    4. Na hřbitově v Holywoodu se to tak nebere, i jejich webovky jsou semo tamo docela fashion.

      Odstrániť
  3. Hezké a ta fotka jak jsi na bobku za tím květináčem mě pobavila :D.

    http://www.eivapoppins.blogspot.co.uk/2013/11/halloween-night.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jsi velmi nevhodne obleceny pro toto misto,Martina byla ok,ale toto se nehodi,vypada to neuctive.
    marketa

    OdpovedaťOdstrániť